søndag 10. mai 2009

Kompiser både på Bjorøy og i Samnanger


En godt gjennomført o-helg i Hordaland, med vanlig Vestlandsvær er nå over. Lørdag var det rankingløp på Bjorøy, arrangert av Varegg og Kompis-stafetten arrangert av Samnanger på søndag.

Det blåste enormt mye på Bjorøy. Det nye kartet var tungt og fullt av brake, men det var laget gode løyper. Helgens distanse var Kretsmesterskap i mellomdistanse.

Elise Rognsvåg vant klasse D15-16, med tiden 28:12. Andreplassen gikk til Stine Bjørkevoll. Hennes tid var 29:14. Tredjeplassen gikk til Camilla Vikingsen, med sine 34:04.

D17- ble en stor klasse. Den neste aldersklassen var D60, så her var det et sprang av mange løpere. Den beste, og kretsmester på mellomdistanse ble Hanne Nøvik. Tiden hennes var 28:44. På de to neste pallplassene fulgte Kirsti Lysaker og Randi Hole, med henholdsvis 33:12 og 33:15.

I klasse H15-16 var det Oskar Røen som hadde det beste løpet. Tiden hans ble 26:06. Martin Femsteinvik ble nummer to og Torjus Raa ble nummer tre. Tidene deres var 28:19 og 30:46.

Det var 48 fullførende i klasse H17-. Den beste av disse var Rune Nygaard. Tiden hans var 29:21. Andreplassen gikk til Per Arne Aadland, med sine 30:29. Tredjemann i denne klassen var Jon Magne Svendsbøe, som brukte 31:23.

Over til søndagen og den tradisjonelle Kompisstafetten. Det regnet enormt over Totræna denne søndagen. Etter en hard dag og mye kjemping i de tunge og våte myrene i Samnanger, var det Vareggs førstelag som stakk av med seieren. De hadde en kjempestart, med tiåringen Magnus Vonen på førsteetappe. Deretter fulgte Knut Valen, Vegard Westergård, Oskar Røen og Håkon Westergård. Det ble dramatisk for Varegglaget, med Vegard Westergård som nesten ikke hadde fått på seg skoene, da han skulle ut på sin etappe. For oss som så på, var det derimot veldig underholdende. Heldigvis kan Vegard holde hodet kaldt, og leverte nok et godt løp denne helgen.

Viking med Sondre Damm, Martin Damm, Egil Knutsen, Bjart Are Hellen og Vidar Schei tok andreplassen. Dette var svært gledelig for Vikingene. Tredjeplassen gikk til Gneist. Deres lag besto av Rolf Robin Westli, Arne Wilhelm Knudsen, Andre Dyrstad, Jan Steineger og Magne Lokøen Knudsen.

De beste etappetidene var:

1.etappe Magnus Vonen (Lise Wedøe)
2.etappe Jan Harald Bakkejord (Hanne Nøvik)
3.etappe Rasmus Vonen (Ragnhild Femsteinvik)
4.etappe Memund Daltveit (Linn Kristine Gjesdal)
5.etappe Bjarthe Westerheim (Kirsti Lysaker)

Resultater finner du her og her.


Ingen kommentarer: