søndag 30. mars 2008

Dagen lang og natten med


Denne lørdagen ble satt av til orientering. Det hele startet med kretslagssamling i Gneist sitt klubbhus, for dem som var 16 år+. Til å begynne med snakket Jørn Woldsdal om hva han tenkte om kretslaget, og han var åpen for at alle kunne komme med innspill til det han sa. Da han gikk på butikken for å kjøpe mat, til de 23 som var der, overtok Magne Knudsen. Han hadde med seg noen kart, og veivalgene ble diskutert.

Etter lunsj var det tid for dagens første økt. Det var løype, som minnet om de o-tekniske treningene vi har hatt tidligere i vinter. Det var lagt ut 19 poster, og man kunne ta så mange man ville. Etter treningen skulle alle skrive ned sine tre gode og tre dårlige sider som o-løper. Dette skulle gjøres anonymt, men var viktig, slik at kretslaget kunne vite hva som skulle trenes på.
Da dette var gjort, fikk deltagerne beskjed om å danne grupper på fire og velge en lagkaptein. Det lagkapteinen ikke visste, var at han/hun måtte skifte lag! Dette var for å få samhold i gruppen, som det ved flere senere anledninger ble trukket fram at var viktig. Det hvert av lagene skulle gjøre, var å skrive ned fire punkter med deres ønsker for kretslaget.


Ragnhild Lund-Johansen og Håkon J. Westergård satte i gang med middagen, mens de andre gikk ut og hadde snøballkrig/ spilte fotball. Etter hvert kom flere og flere strømmende til, og var klare for å løpe stafett!

Den første starten var H13-16 og D13-16 stafetten. I klasse H13-16 var det fem lag og i D13-16 var det tre lag, men bare et av lagene hadde nok løpere til å kunne fullføre. Det var altså Varegg sitt førstelag, med Ragnhild Lund-Johansen, Maria Vonen og Heidi Bjørndal som vant. De gjorde tre gode etapper, og Fana og Varegg LINSEMANN hadde ikke en sjanse.

For guttene, var det Eirik Hanevik og Fana sitt førstelag som kom først inn til veksling, foran Varegg B, med Øyvind Valen.
Først i mål var Varegg B, med Øyvind Valen, Scott Macody Lund og Njård Norstrand. Fana sitt andrelag, med Kristoffer Karlsen, Ole Kristian Møller-Hansen og Mads Claussen, kom på andreplass. Og Varegg A, Øyvind Skjævestad, Per Ola Ottesen og Håvard Jåstad, kom på tredjeplass.

Vinnerne på Bergensnatten var:

H16: Varegg GoGo med Knut Valen/ Kasper Valestrand, Øyvind Macody Lund, Magnus Rogne Halland og Morten Westergård.

D16: Varegg med Linn Kristine Gjesdal, Mette Rogne og Mai Watson.

H120: Fana Livardengjengen med John Olav Alvsvåg, Per Vold og Atle Alvheim.
Resultater finner du her.

Ingen kommentarer: