onsdag 7. mai 2008

Kampen om Pokalen har startet!

Nå er også Pokalkampen i Bergen i gang. Det første løpet var på Os og Fana var arrangørene. I fjor var det Varegg og Fana som kjempet om pokalen, men i år vil kanskje Gneist også henge seg med i kampen? Vi kan i hvert fall melde om mange gneistinger både i løypen og på samlingsplass!

Stine Askeland vant klasse D13-14 med tiden 31:54.
Stines spurttid var 14 sekunder.

I D15-16 var det med 5 Vareggjenter og en Fanajente. Best av dem var Ragnhild Lund-Johansen. Hennes tid var 36:47. I følge jentene bommet alle sammen, men Ragnhild var den som greide å holde høyest fart og bomme minst! Gunhild Rogne Halland kom på andreplass, med tiden 40:26. Det er godt å se at Gunhild er tilbake, og hun melder virkelig at hun er interessert i en plass på et Jukola-lag. Det var egentlig Maria Vonen som kom på tredjeplass, men hun ser ut til å ha falt ut av resultatlisten, så da er det Linn Kristine Gjesdal som sikrer seg litt skriving rundt sine 43:37.
Linn Kristine hadde klassens beste spurt på 8 sekunder.

Mariell Arntzen vant klasse D17-18, med tiden 47:55. Andremann i klassen løp på 52:48, og det var Anne Askeland.
Klassens beste spurt var på 14 sekunder. Dette var det Anne som greide!

”Jeg traff Karl på nesten hver post, men så løp han fra meg. Problemet var åpenlyst at han bommet inn i postene.” Til tross for denne omtalen, greide Karl Bjørndal å dra seieren i land i klasse H13-14. Tiden hans var 31:15. Robert Kira Alvsvåg kom på andreplass, med tiden 32:44. Med tiden 36:06 kom Torjus Raa på tredjeplass. Det var 15 gutter i denne klassen.
Robert og Sondre Fjellheim hadde klassens beste spurter, på 8 sekunder hver.

Håkon Westergård vant klasse H15-16. Tiden hans var 24:45. Martin Claussen kom på andreplass med sine 33:08. Med Martin Damm på tredjeplass, ble det en fin blanding av klubber på pallen – Varegg, Fana og Viking. Martin Damms tid var 41:16.
Tore Eirik Havnen Johansen hadde klassens beste spurt på bare 6 sekunder!