onsdag 4. februar 2009

Ingenting knekker arrangørene

Løypeleggeren gikk på krykker, men det satt ingen stopper for februars første Urbocup-løp. Denne tirsdagen begynte løypen nede ved Måseskjæret, mens mål var ved Badstuen. Det var kaldt og fint vær, men det var heldigvis ikke blitt glatt. Altså var det store muligheter til å løpe styggfort.

D-16 ble vunnet av Camilla Vikingsen, med tiden 29:27. På andreplass kom Kårhild Nordstad. Hennes tid var 32:10. Kristiane Ottesen ble nummer tre, med sine 35 minutter.
Klassens beste spurt hadde Camilla. Hun brukte 1 minutt og 50 sekunder.

Best av jentene i D17- var Helene Lund-Johansen. Tiden hennes var 21:42. Lena Grand fulgte på plassen bak, et minutt bak Helene. I kampen om andreplassen, var det et sekund i fordel Lena. Tredjeplassen gikk til Silje Skarpeid.
1:37 var klassens beste spurt. Det var det Lena som greide.

Marit Nipen vant klasse D40-. Tiden hennes var 23:10. På plassene bak fulgte Nina Soligard og Britt Kjersti Jåstad. De løp på henholdsvis 26:18 og 26:39.
Nina spurtet til mål på 1:43.

”Var det noen som orket å jogge opp de trappene på slutten?”

Jonas Gjesdal vant klasse H-16, foran Per Ola Ottesen. Jonas’ tid var 19:08. Klassens nestebeste tid var 20:04. Tredjeplassen gikk til Mikkel Birkeland. Tiden hans var 20:21.
Jonas hadde klassens beste spurt, på 1 minutt og syv sekunder.

Magne Lokøen Knudsen var best av alle, med tiden 16: 37. Dette ble seier i klasse H17-. Trygve Buanes kom på andreplass, med tiden 17:20. Tredjeplassen gikk til Anders Daltveit, som brukte 17:34.
Carl Eilert Macody Lund hadde den klart beste spurten for dagen, på 54 sekunder!

Harald Valen er i støtet for tiden, etter blant annet å være en mulig kandidat i avstemningen av Årets Varegger 2008. Han vant klasse H40-, med tiden 19:27. Andreplassen gikk til Sigurd Eikner, med 19:55. Jørn Woldsdal kom på tredjeplass. Tiden hans var 20:21.