søndag 12. april 2009

NM-Påske

Årets påskeferie ble innledet med NM-Natt og Craft-cup i Haugesund. HOK har hatt mange nattreninger og løp i løpet av vinteren, noe som absolutt burde gi resultater. Første start var klokken ti på fredagen, men den ble utsatt til halv 11. Det var fellesstart, og først ut var D17-18-jentene. Kartet var kjempegrønt, og det var nesten umulig å se i den tette tåken. Stipulert vinnertid i klasse D17-18 var 45 minutter, mens den reelle vinnertiden ble på 1:04:12.

”Skal du fortsatt til 150?”
-Hørt i løypen. Det var ikke bare-bare å finne midtposten i sommerfuglen, der den lå gjemt midt inne i alt det grønne.

I klasse D19-20 gjorde Agnete Nummedal et knalløp og tok revansje for året før. Det ble andreplass og sølvmedalje til Agnete. Gratulerer! En annen god prestasjon var 14.plassen til Gunhild Rogne Halland.

Etter en kort natts søvn, var det opp igjen og klart for Craft-Cup i Sprint. Sprint er også noe vi har fått trent godt på i vinter, med mange gateløp rundt Badstu-området. Her bet Hordalendingene bedre fra seg, enn på Natt-NM. Håkon Westergård kom på andreplass i klasse H17-18. Agnete fikk nok en pallplassering, med sin tredjeplass. Det var en til fra Hordaland som fikk med seg premie hjem, og det var Lasse Solheim, som kom på 6.plass.

Andre gode resultater på sprinten var 13.plassen til Ragnhild Lund-Johansen, 16.plassen til Maria Vonen og 14.plassene til Kasper Valestrand og Knut Valen.

Det ble en effektiv og lærerik helg. Vareggjentene debuterte og fire av dem tok Craft-Cup-poeng. Ikke minst kan vi skryte av to andreplasser og en tredjeplass. Og selv om enkelte av oss ikke greide å være lure lenger enn til førsteposten, så tror jeg de fleste har noe positivt å se tilbake på fra helgen i Haugesund.

P.S: Er det noen som har funnet en svart regnjakke som lå der HOK satt? Linnka_92@hotmail.com