onsdag 28. oktober 2009

Urboen er i gang!

Det første av årets Urbo-cup-løp ble arrangert på Badstukartet. Det ivrige arrangørteamet besto av Håkon Westergård, Scott Macody Lund og Heidi Bjørndal. Løpsleder Scott var ansvarlig for et artig arrangement, med spennende løyper fra løypelegger Håkon og raske tider fra tidtaker Heidi.

Klasse D-16 ble vunnet av Johanne Rakner. Hun hadde 966 poeng. Andreplassen i denne klassen gikk til Constance Storvestre. Hennes poengsum var 929. Constance var klassens beste på C-løypen. Kårhild Nordstad ble nummer tre i denne klassen, med sine 853 poeng.

Ragnhild Lund-Johansen vant klasse D17-. Poengsummen hennes var 1950. Linn Kristine Gjesdal hadde 1674 poeng og kom på andreplass. I likhet med den yngre jenteklassen, ble det trippel Varegg også her, med Silje Skarpeid på tredjeplass. Poengsummen hennes var 1500.

I klasse D40- var det Ingrid Sandvoll som var best. Poengsummen hennes var 912. Andreplassen i denne klassen, gikk til Wenche Gjesdal, med sine 903 poeng. Turid Rognsvåg ble nummer tre. Hun fikk 889 poeng.

Blant de yngste guttene, var det Jonas Gjesdal som gjorde det best. Han vant klasse H-16 med sine 3800 poeng. Andreplassen gikk til Torjus Raa, som fikk 2600 poeng. Tredjemann i denne klassen ble Vegard Westergård. Vegard hadde 2400 poeng.

Carl Macody Lund var løpets overlegne vinner. Han vant A, C, D og E-løypen, og kom på 4.plass i B-løypen. Det er imponerende! Poengsummen ble på hele 4850. Trygve Buanes ble nummer to i H17-, og han var den som greide å dra i land seieren på B-løypen. Trygve fikk 4500 poeng. Tredjemann ble Erlend Moster Knudsen. Poengsummen hans var 4150.

Blant mennene i klasse H40- var det Per Arne Aadland som var best, med sine 3540 poeng. Andreplassen gikk til Ronny Rykkje, foran Helge Haugland. De hadde henholdsvis 3250 og 2650 poeng.

Carl var den beste spurten også, med beste spurttid på både A, B og C-løypen. På D og E-løypen derimot, måtte han se seg slått av henholdsvis Trygve Buanes og Øyvind Skjævestad.