onsdag 9. januar 2008

Gatene utfordrer!

Gatecupen er i gang, og i år har Vareggungdommene kommet med en ny vri på løpene! I år er det poeng- og klartetrøye! I og med at dette var det første løpet, så var det litt forvirring rundt nettopp dette, men neste gang vil nok kampen om poengene være enda tøffere!



De som sikret seg klartepoeng var Carl Eilert Macody Lund, Agnete Nummedal, Helene Lund Johansen og Christiane Trösse. Poeng fikk Magnus Rogne Halland, Per Harald Havnen Johansen, Christiane Trösse, Agnete Nummedal, Morten Westergård, Sindre Brochmann og Linn Kristine Gjesdal.

I klasse DU17 var det syv deltagere med, seks av dem fra Varegg. Best var, ikke uventet, Heidi Bjørndal! Hun stormet gjennom de mørke gatene på 24:13. På andreplass kom Ragnhild Lund-Johansen. Hun gikk glipp av poeng på det første strekket på grunn av et stygt fall på isen! Ragnhild melder at armene er fulle av sår, men at hun kommer sterkere tilbake! Tiden hennes var 26:38. Linn Kristine Gjesdal kom på tredjeplass, med tiden 29:05.
Klassens beste spurt hadde Camilla Vikingsen, på ti sekunder.



Håkon Westergård vant klasse HU17. Tiden hans var 19:24. Det ville sikret han en 4.plass i klasse H17. Klassen hadde 20 deltagere og 16 av dem var fra Varegg! De to Varegg-guttene som fulgte Håkon var Christian Haugland på 23:57 og Øyvind Valen på 24:49.
Sindre Brochmann hadde klassens beste spurt, på ni sekunder!

Resultater finner du her.

Ingen kommentarer: