torsdag 17. januar 2008

Natt på Fana stadion

Det er ikke alltid så mange ungdomsløpere å finne på resultatlistene fra Nattcupen. Kanskje er det noe skummelt med mørket som skremmer så mange vekk? Tanken om å løpe seg helt bort i en A-løype, med sluknet lykt og ingen i mils omkrets. Men det finnes alternativer! Man behøver ikke å løpe vanskelige løyper i mørket!

Både Maria Vonen og Gunhild Rogne Halland løp i klasse DB på Gneist sitt nattløp ved Fana stadion. Maria kom på 7.plass, tre minutter bak vinner Torill Sjødin Drange. Marias tid var 33:48. Maria, mer kjent under kosenavnet Gnomen, virket å være fornøyd med løpet. I hvert fall kunne hun posere for fotografen med sitt alltid så sjarmerende smil!

En som ikke liker mørke skoger er Linn Kristine Gjesdal. Hun valgte i går å løpe C-løypen. Der ble det mye fart, tre små bommer, en førsteplass og 2 km som var unnagjort på 14:41!

I klasse HA kom Håkon Westergård på 10.plass med tiden 32:28. Selv mener han at han burde kommet seg under halvtimen! Lasse Solheim brukte 34:37 og havnet på 14.plass.

Sondre Hellen holder seg stabilt god i klasse HB. Denne onsdagen ble det andreplass for Viking-gutten, med tiden 26:05.

Mads Claussen vant klasse HC, med en kjemperask tid, 13:19! Gratulerer!