lørdag 5. januar 2008

HOK avslutning

I dag var det HOK avslutning på Askøy. Det var sprintløp og innebandyturnering. Det var ganske dårlig oppmøte, men blant oss som var der, var stemningen god!

Det var bare fire klasser. Elise Rognsvåg tok en overlegen seier i klasse D10-14. Hun brukte 9:17. På andreplass kom Marikken Solheim med tiden 14:13. Maja Blaasvær kom på tredjeplass. Hun brukte 17:55.
Louise Marøy Baardsen hadde den beste spurten på 27 sekunder.

Ragnhild Lund-Johansen vant klasse D15, et minutt foran nestemann, Linn Kristine Gjesdal. Ragnhilds tid var 16:30. Med Silje Skarpeid på tredjeplass ble det trippelt Varegg. Tiden hennes var 18:03.
Linn Kristine hadde beste spurt. Hun spurtet i mål på ni sekunder.

Klasse H10-14 ble vunnet av Bård Finne på 7 minutt. Torjus Raa kom på andreplass, 32 sekunder bak. Bergen Turn kapret alle medaljeplassene i denne klassen, ved at Olav Ekrheim kom på tredjeplass, med tiden 8:09.
Olav hadde beste spurt, på ni sekunder.

I klasse H15 vant Anders Daltveit foran Magnus Rogne Halland. Anders brukte 13:40 og Magnus var ni sekunder bak. Øyvind Macody Lund kom på tredjeplass, med tiden 15:11.
Anders og Magnus hadde de beste spurtene, også de på ni sekunder.

I tilegg kan jeg nevne at BT vant innebandy for både de små og de store. Gratulerer! Ellers gjorde Varegg det sterkt i begge klassene.

Ingen kommentarer: