søndag 22. mars 2009

Pizza og Bergensnatten



Bergensnatten er alltid en kjekk sportslig og sosial sammenkomst. Med både pizza og noenlunde bra vær, var det dømt til å bli et artig arrangement!

Jentene fra kretslaget holdt foredrag om lagbyggingssamlingen og Spaniaturen som har vært i år. Det var mange bilder, og storskjermen var et samlingspunkt hele kvelden. Først med bilder, og senere med GPS-tracking. Noen av løperne løp med GPS, som i fjor, og publikum fikk vite hvor løperne befant seg.

13-16-stafettene startet før det ble mørkt. Jentene og guttene startet samtidig, og raskest inn av alle var Karl Bjørndal. Det viste seg at han var disket, men det gikk likevel bra med laget hans. For på Bergensnatten er det en vri med parallelle løpere. Det vil si at to stykker kan løpe den samme etappen, men så er det den første som veksler med nestemann. Altså hadde laget to sjanser. I mellomtiden hadde nestemann kommet inn med veksling, og det var Jonas Gjesdal. Han sendte ut Vegard Westergård. Varegg YoungBoys hadde tre førsteårsstafettløpere på laget, men greide å dra i land seieren. Andreplassen i klasse H13-16 gikk til Varegg Sprinters. Fanas førstelag kom på tredjeplass. I jenteklassen ble det seier til Gneist.

Både 16- og 120-lagene hadde nattstafett, derav navnet Bergensnatten. Det var mange lag som stilte, og man kunne se lyktene langt av gårde. Da disse lagene startet, var det pizza å få for de som allerede hadde løpt. Det var bestilt enorme mengder med pizza, og ryktene sier at det kom 35 stykker!

I klasse D16- ble det seier til Gneist, foran Varegg. Tredjeplassen gikk til Gular. For D120-damene, var det Fana som var best. Varegg tok andreplassen, mens Gneist ble nummer tre. Gular ble best i klasse H16-, mens Varegg GoGo kom på andreplass. Tredjeplassen gikk til Viking. For de mest erfarne herrene, var det samarbeidet mellom Varegg og Samnanger (Good and Old) som greide seg best. Bergens TF kom på andreplass, mens Gneist ble nummer tre.

Resultater finner du på HOK-bloggen. Vi er lovet at fullstendige resultater straks skal være på plass!





1 kommentar:

Jan Kocbach sa...

Nå er fullstendige resultater på plass!