onsdag 18. mars 2009

Urbo-cup: Bratte Bergensbakker

Tanken for tirsdagens Urbocup var mange veivalg, helst på hver post, om dette var mulig. Da løypen var ferdiglaget var den 2 km. Dette ga en vinnertid på 16 minutter. Som vanlig var det Vareggs unge som arrangerte løpet, og denne gangen var det Silje, Lise og meg selv.

Kristiane Ottesen vant klasse D-16, foran Johanne Rakner. Tidene deres var henholdsvis 32:08 og 56:56.
Kristiane hadde 28 sekunder i spurten.

Ragnhild Lund-Johansen ble den beste jenten på løpet, og vant med det klasse D17-. Tiden hennes var 20:57. Maria Vonen tok andreplassen, med sine 21:41, mens Mariell Arntzen kom på tredjeplass. Mariell brukte 23:29.
Maria hadde klassens beste spurt, med 20 sekunder.

Det ble tre Vareggdamer i toppen av klasse D40-. Best var Mette Rogne. Hun løp på 23:19. Nestbest var Wenche Gjesdal, med tiden 25:13. Noen få sekunder bak, på 25:17 kom Britt Kjersti Jåstad.
Klassens beste spurt var på 26 sekunder, og det var det Linda Klanderud som løp på.

I klasse H-16 vant Oskar Røen. Tiden hans var 18:10. 58 sekunder bak, kom Per Ola Ottesen. Vegard Westergård tok tredjeplassen, med tiden 19:29.
Torjus Raa og Jonas Gjesdal spurtet begge på 16 sekunder, og det var ikke bare best i klassen, men best på hele arrangementet.

Anders Daltveit ble best av alle, da han kom i mål med tiden 16:02. Anders viste god fart i gatene fra Gamle Bergen og opp mot Handelshøyskolen. Håkon Westergård kom på andreplass, med tiden 16:16. Sekundet bak kom Lasse Solheim.
Det var mange på bestespurten i denne klassen. Tiden var 17 sekunder, og dette greide Anders, Lasse, Øyvind Macody Lund og Sindre Brochmann.

Det var sterke tider i klasse H40-. Den som gjorde det best, var Tom Eirik Eikanger. Hans tid var 18:13. Andreplassen gikk til Jørn Woldsdal, som brukte 18:51. Helge Haugland var et sekund bak Jørn.
Roar Standal hadde 18 sekunder i spurten, og det var klassens beste.