onsdag 26. august 2009

Badevær eller dusjevær på Pokalkampen?

Jeg trodde det gikk et lys opp for meg, der jeg sto i braken på Dyngeland og ikke visste opp eller ned. Uheldigvis for meg, viste det seg at det var lynet, for ikke lenge etter, hørte jeg tordenskrallet. Fana var arrangørene for denne Pokalkampen, og heldigvis hadde de satt opp et skiftetelt. Det trengtes!

Toril Nymark vant klasse D13-14. Tiden hennes var 37:26. Andreplassen i denne klassen gikk til Emilie Mathiasen, med tiden 37:30. Margrethe Færevaag Veisdal kom på tredjeplass, med sine 38:59.

”Det gikk ganske bra, bortsett fra at jeg spant i gjørmen”

D15-16 ble vunnet av Elise Rognsvåg, foran Stine Askeland. De løp på henholdsvis 62:44 og 80:27.

I klasse D17-18 var det Gunhild Rogne Halland som var best. Tiden hennes var 43:18. På plassen bak, fulgte Maria Vonen. Maria brukte 45:43. Linn Kristine Gjesdal ble nummer tre, med sine 47:30.

”Var det her vi skulle bade?”

Rasmus Vonen dro i land seieren i klasse H13-14. Tiden hans var 38:49. Andreplassen gikk til Vegard Westergård, med tiden 40:48. Med sine 42:22, ble Mads Claussen nummer tre.

60:18 var vinnertiden i klasse H15-16. Det var det Torjus Raa som løp på. Andremann i klassen var Oskar Røen. Oskar brukte 61:09. Eirik Rognø ble nummer tre. Han løp på 115:22.

Bjørn Hølleland vant klasse H17, 33 sekunder foran Håkon Westergård. Bjørns tid var 48:01. Tredjemann ble Vincent Vionnet. Tiden hans var 51:49.