søndag 6. september 2009

Rankingløp på Askøy

Det regnet på de første startende på Askøy, noe som ikke gjorde myrene mindre tunge, eller stiene mindre gjørmete. Det var rankingløp og det var helgeløp. Årets nest siste rankingløp ble arrangert av Askøy.

Jeg traff en gjeng på tre ute i skogen, da jeg selv var på en liten bomtur. ”Skal du til 104?” spurte de. Det skulle jeg, men vi var på feil sted. Jeg fant posten like etter, mens de løp alt de hadde i en helt annen retning.

Klasse D13-14 ble vunnet av Kristiane Ottesen. Hun brukte 74:04 på løypen og 40 sekunder i spurten.

I klasse D15-16 var det Elise Rognsvåg som vant. Hennes tid var 55:06. Hun brukte 41 sekunder i spurten.

Gunhild Rogne Halland tok en klar seier i klasse D17-18. Tiden hennes var 43:36. Andreplassen gikk til Maria Vonen, som brukte 47:25. Ragnhild Lund Johansen brukte 48:42, og ble nummer tre i denne klassen.

Linn Kristine Gjesdal hadde klassens beste spurt, på 27 sekunder.

28:17 var den beste tiden i klasse H13-14. Det var det Mads Claussen som greide. Andremann i denne klassen var Vegard Westergård. Vegard brukte 33:06. Ross Juvik kom på tredjeplass, med tiden 41:05.
Klassens beste spurt var på 26 sekunder. Det var det Rasmus Vonen som greide.

En som greide seg bra i det tunge terrenget på Askøy, var Sindre Løver Hovden. Han brukte 36:43. Oskar Røen ble nummer to, med sine 41:11. Asbjørn Rafdal brukte 46:50, og ble med det nummer tre i klassen.

Per Ola Ottesen hadde en kjempebra spurt i dag, på 20 sekunder!

Martin Damm vant klasse H17-18. Tiden hans var 54:21. Lasse Solheim kom på andreplass, med sine 57:14. Med tiden 92:28 ble det tredjeplass på Sturle Nordeide.
Martin brukte 25 sekunder i spurten. Det var klassens beste.