onsdag 20. januar 2010

Badstu og urbo

Det faktum at snø og is fortsatt ligger i Bergensgatene satte ikke en stopper for Urbo-arrangementet til Lasse Solheim, Johanne Rakner og Eivind Dybvig. Denne gangen var det vanlig gateløp, altså en langløype og en kortløype. Det var Lasse som sto for de gøye, men tunge løypene til og fra Badstuen.

Dette var årets første løp med poeng- og klartre-trøyer. Det er to trøyer for herrene og to trøyer for damene. Spesielt det siste klatrestrekket, strekket til 17. post, ble regnet for ekstremt tungt! For øvrig vil jeg påstå at spurten denne gangen var et veivalgsstrekk.

Vinneren av klasse D-16 var Constance Storvestre. Tiden hennes var 29:21. Andreplassen gikk til hennes venninne, Kårhild Nordstad. Hun løp på 33:01. Ingeborg Aadland kom på tredjeplass, med tiden 45:23.
Klassens beste spurt hadde Constanse på 2:01.

Christiane Trösse var den raskeste blant damene, og med tiden 20:14 ble det seier i klasse D17-. Linn Kristine Gjesdal kom på andreplass. Tiden hennes var 20:42. Tredjemann i denne klassen var Silje Skarpeid. Silje brukte 21:26.
1:14 var klassens beste spurt. Det var det Christiane som hadde.

Den beste blant D40- damene var Turid Rognsvåg. Hun brukte 22:30. Ingrid Sandvoll kom på andreplass, med sine 22:59. Mette Rogne brukte 23:29 og ble med det klassens tredjebeste.
Ingrid Sandvoll hadde 1:24 i spurten. Det var klassens beste.

Oskar Røen vant klasse H-16. Tiden hans var 17:30. Nytt år og tid for å rykke opp en aldersklasse, Oskar? Andreplassen gikk til Rasmus Vonen. Raske Rasmus løp på 18:02. Tredjeplassen gikk til Mads Claussen, med tiden 19:19.
Rasmus hadde 1:08 som sin spurttid, og med det slo han alle de andre i klassen.

Håkon Westergård hadde dagens beste tid, med sine 14:50. Andreplassen i klasse H17- ble delt mellom Magne Lokøen Knudsen og Erlend Moster Knudsen. De to Knudsen-ene løp på 15:22.
Bjarte Eikanger hadde 1:01 i spurten. Det var klassens beste.

Vinneren av klasse H40- var Per Arne Aadland. Tiden hans var 16:45. Harald Valen kom på andreplass, med sine 18:15. Jørn Woldsdal er tilbake etter skade, og løp seg inn til en tredjeplass. Jørn brukte 19:10.
1:07 var klassens beste spurt. Det var det Per Arne som brukte.