onsdag 6. januar 2010

Årets første løp: Urbo med fellesstart

Nyåret startet med en skikkelig tøff utfordring: Fellesstart på glatt underlag i gatene rundt Krohnengen skole. Den største utfordringen var kanskje hvilke sko man skulle velge. De fleste konkluderte med pigger av et slag.

Håkon Westergård var løypelegger av gårsdagens urbo. Med seg i arrangørteamet hadde han Scott Macody Lund og Heidi Bjørndal.

Den yngste jenteklassen, D-16, ble vunnet av Kårhild Nordstad. Tiden hennes var 37:30. Hun brukte 26 sekunder i spurten.

Silje Skarpeid kom først i mål av alle damene, med tiden 28:05. Linn Kristine Gjesdal kom på andreplass i klasse D17-. Tiden hennes var 28:38. Elise Rognsvåg ble nummer tre med sine 32 minutter.
Linn Kristine hadde klassens beste spurt, på 12 sekunder.

I klasse D40- var det Nina Goga som var den beste. Tiden hennes var 32:10. Andreplassen i denne klassen gikk til Ingrid Sandvoll. Hennes tid var 33:08. 35:28 var tiden til Wenche Gjesdal, og med det ble hun nummer tre i denne klassen.
15 sekunder var klassens beste spurt, og det var det også Nina Goga som greide.

Torjus Raa ble den beste i klasse H-16. Tiden hans var 27:10. Olav Ekrheim var den som var nærmest i denne klassen, med sine 28:04. Per Ola Ottesen ble nummer tre i denne klassen. Hans tid var 31:57.
Både Torjus og Eivind Teigland Dybvig hadde 14 sekunder i spurten. Det var klassens beste.

”Jeg hadde absolutt ikke kontroll på hvor jeg løp i sommerfuglen!”

I klasse H17- fant vi løpets beste tider. Vinneren ble Erlend Moster Knudsen. Tiden hans var 20:57. Andreplassen gikk til Andreas Polden, med tiden 21:02. Det var ikke verst uttelling, for en som kom helt fra Stord. Tredjemann i klassen var Magne Lokøen Knudsen. Magne brukte 21:49.
Kasper Prestmo Valestrand hadde ti sekunder i spurten. Det var klassens beste.

Harald Valen ble den beste av herrene i H40-. Tiden hans var 26:29. Bjart Are Hellen kom på andreplass. Han løp den 3 km lange løypen på 28:07. Den siste som skal nevnes i dag, var han som ble nummer tre: Kjetil Damm. Han kom i mål 28:12 etter startskuddet gikk.
De to sistnevnte karene hadde begge 14 sekunder i spurten. Det var klassens beste.

Godt nyttår alle sammen!

Angående bilder: Jeg fikk virus på pcen i ferien, så bildearkivet mitt er midlertidig utilgjengelig. Altså blir det ingen bilder denne gangen. Beklager så mye.