torsdag 20. november 2008

Stem på Årets Ungdomsløper!

De nominerte til Årets ungdomsløper 2008 er:

Ragnhild Femsteinevik
Heidi Bjørndal
Maria Vonen
Agnete Nummedal
Vegard Westergård
Jonas Gjesdal
Rasmus Vonen
Torjus Raa
Håkon Westergård
Oskar Røen
Lasse Solheim
Magnus Rogne Halland
Kasper Valestrand
Knut Valen

Antallet nominerte i år har økt kraftig fra tidligere år. Dette er noe jeg ser på som veldig positivt. Det betyr kanskje at vi har hatt en økning i gode løpere. En annen årsak kan så klart være at jeg i år har muligheten til å nominere så mange jeg vil, men jeg velger å gå for det første. Jeg skal også begrunne hvorfor de nominerte er blitt valgt ut.

Ragnhild Femsteinevik har lenge vært alene i sin aldersgruppe i Hordaland. Dette har ikke hindret henne i å trene. I år har hun greid å hevde seg blant de beste, noe hun for eksempel viste på Sørlandsgalloppen. Hun er også vinner av HOK-rankingen i sin klasse.







Heidi Bjørndal har en enorm vilje til å ville trene. Hun er utrolig løpssterk, og var den beste av våre på Hovedløpet i sprint (D16). I tillegg til dette vant hun rankingen i sin klasse.








Maria Vonen har i år tatt steget opp! Treningsmengden har økt, og dette har gitt resultater. Hun ble den beste Hordalendingen på Hovedløpet (D16), og kom også på andreplass i HOK-rankingen. I år har hun også markert seg med tanke på Vareggs førstelag på stafetter.








Agnete Nummedal har i år vist at også Hordalendinger kan gjøre det bra på landsbasis. Hun har mange flotte plasseringer å skryte av, blant annet tredjeplass på NM Junior Sprint.







Vegard Westergård er en av Varegg-guttene som har vært ivrig i år. Vegard har en god o-teknikk, og marker seg veldig godt på landsbasis. Han vant ikke bare HOK-Rankingen, men han kan også skryte av en 11.plass sammenlagt på O-ringen.









Jonas Gjesdal har i år fått skikkelig fart på beina, og når kartlesingen går like fort som beina, blir han farlig. I år har han virkelig satt navnet sitt på kartet, og har blant annet 2.plass på Norwegian Spring og 5.plass på Blodslitet å se tilbake på.








Rasmus Vonen er også en av Vareggs gutter, som har tatt det tøffe steget opp! I år har han 12.plass fra Blodslitet, og han har også mottatt prisen for Mest fremgangsrike i Vareggs mellomgruppe.








Torjus Raa fikk premie på Hovedløpet i sprint, og vant HOK-rankingen sammenlagt. Dette er tøft, og viser at Torjus greier og holde hodet kaldt, og beina kjappe!










Håkon Westergård har i år sett resultatet av hard jobbing. Med 2.plass i Hovedløpet, er det ingen tvil om at Varegg-gutten kan sakene sine. Pinseløpene i Kongsberg tok han med stil, og slo Mathias Nalum Olsen, vinner av alle de tre Hovedløpene i Håkons klasse.











Oskar Røen er en gutt med god o-teknikk. I år har han fått prøvd seg på stafettlag med resten av Varegg-guttene, og dette ser det ut som han tar med knusende ro. Han fikk en andreplass i årets HOK-Ranking.











Lasse Solheim ble vinner av årets HOK-Ranking. Han har greid seg bra som førsteårs-junior, med kvalifisering i NM Junior sprint, og tredjeplass i sesongåpningen Norwegian Spring.










Magnus Rogne Halland har i år greid å matche de andre guttene i kretsen. Dette viser at gode holdninger og trening er det som skal til! Magnus ble den beste Varegg-gutten i HOK-Rankingen, og det står det respekt av.










Kasper Valestrand er en skikkelig fighter, og den beste sprinteren vi har. I år har han pallplasseringer i Norgescupen, og ble den beste av våre på NM Junior Sprint. Kasper er en gutt som jobber hardt og presterer der han liker seg best!











Knut Valen har gjort det godt i Norgescupen i år. Knut er god på alle distanser, og gjorde en flott førsteetappe da Varegg fikk premie på NM Junior Stafett.

Ingen kommentarer: