torsdag 20. november 2008

Urbo-cupen fortsetter!




Denne tirsdagen arrangerte Ragnhild, Maria og Sverre Urbo-cupen. Løypene var rundt Krohnengen skole, og det var mye fart og dueller. Spennende var det også denne gangen, med O-Manager. Forrige gang var det Vincent Vionnet som var den løperen man kunne tjent best på. Dessverre, var det ingen som hadde tatt han. Vi fikk noe lignende også denne gangen.

”Ragnhild sitter i varme, gode Badstuen, den slasken!”

Camilla Vikingsen vant klasse D-15. Vilde Hopland Skage ble nummer to, mens Kårhild Nordstad ble nummer tre.

For de eldre jentene, så var Heidi tilbake etter å ha arrangert. Det ble seier til henne, etter at hun hadde løpt alle de fem løypene. Linn Kristine Gjesdal kom på andreplass, mens Silje Skarpeid ble nummer tre.

Marit Nipen var den råeste av damene, og tok førsteplassen. Wenche Gjesdal ble nummer to. Tredjeplassen i klasse D40- gikk til Kari Espolin Fladmark.

Jonas Gjesdal vant klasse H-15, foran Mads Claussen. Mikkel Birkeland tok tredjeplassen.

Anders Daltveit ble observert i en forrykende fart, og samlet hele 4550 poeng som løper i O-Manager. Det ble også klasseseier i klasse H16-. Andreplassen gikk til Magnus Rogne Halland, mens Jarl Magnus Berge ble nummer tre.

Helge Haugland ble den beste i H40-. Sverre Ottesen kom på andreplass, mens Johannes Gjesdal ble nummer tre.

Når det gjelder O-manager, så var det Lasse Solheim som ville gitt best utbytte å ha på laget. Forrige gang var han på hele ti lag, noe som ga dårlig utbytte. Dette resulterte i at han denne gangen ikke var på et eneste lag! Denne gangen tok O-Babes – Pink Elefant seieren i O-Manager, og klatrer med det opp på en 5.plass i sammendraget. Team Viking har en klar ledelse sammenlagt, men mye kan skje! Ukens andreplass gikk til Hellboy FTW, mens SuperTeam kom på tredjeplass.

Pass dere for O-Babes!

Jeg beklager for øvrig at dette kommer på bloggen veldig sent. Det skyldes at jeg ble 16 år i går!

Linnka.







Resultatene finner du her.

Ingen kommentarer: